Work In progress – 2021 her kommer vi:-)


2020 er heldigvis ovre og vi er igang med 2021, som vi vidst alle satser på bliver bare en tand bedre.
For godt og vel et år siden solgte jeg Ableton Live og min Push 2, for at fokusere på Cockos Reaper.
Jeg er stadigvæk meget tilfreds med Cockos Reaper og bruger den dagligt. Men… Ableton Live og en Novation Launchpad X er landet på min desk igen.
Jeg måtte jo indrømme at Ableton stadigvæk har et interface og et flow der passer bedre for mig med hensyn til at være kreativ og komme igang med nye projekter.
Jeg arrangerer projektet ved hjælp af Ableton og overfører det hele til Cockos Reaper. Både for at tilføje yderligere tracks, mixe og master projektet.
Jeg gav godtnok Playtime til Reaper en chance, men det er ikke det samme som Clipview i Ableton.

Ableton Live 11 er jo også på trapperne med nogle nye smarte features og forhåbentlig også endnu bedre optimeret.

Jeg var også på nippet til at investere i en Mac Mini M1 og Logic X. Og jeg har den stadigvæk i tankerne med hensyn til lyd og video redigering. Men jeg har aldrig rigtig rodet med en Mac og kan ikke på nuværende tidspunkt overskue at flytte alt til en ny platform. Og samtidig sætte mig ind i en ny arbejdsgang. Men det kommer for M1 konceptet er godtnok spændende og lydløst, det er jo det fedeste i et musikstudio:-)

Efter at have fået fingrene i Ableton Live igen, har jeg fundet nogle gamle ikke færdiggjorte projekter frem som er planlagt til udgivelse senere i år.
Jeg føler at flowet i Ableton er mere kreativt og opløftende.
Men jeg elsker stadigvæk Cockos Reaper og dens fede features med bla. actions, samt dens stabilitet og lave resource krav.
2020 blev året hvor jeg faktisk ikke købte ret mange plugins, det vil sige et par stykker i den billige ende som f.eks Dodge Pro

Godt Nytår derude og det kan kun blive bedre:-)

Share post

Share on facebook
Share on twitter
Share on email