24bit gold logo
WRB on tablet

Styre Cockos Reaper fra Tablet eller mobil med WRB – Web Remote Builder

En af de fede ting ved Cockos Reaper er bla. Custom actions, som er macroer man opretter til at gøre nøjagtig det man har brug for ifm. sit projekt. Disse kan aktiveres vedhjælp af genveje/key commands. Men der masser af genveje i forvejen og kan man huske dem? Jeg kan ikke, det indrømmer jeg gerne. I de nyere versioner af Reaper er der implementeret muligheden for at lave et webinterface baseret på html. Det er smart, men bare ikke så nemt hvis man intet ved om simpel html programmering.

WRB – Web Remote Builder

Her kommer Reaper WRB ind i billedet, det er et simpelt brugerinterface der gør det så meget nemmere at sætte sine genveje op.
I en kommende artikel vil jeg gå mere i dybden med dette software og vise mulighederne, samt info om opsætningen af det.
WRB er nu udkommet i version 2, som er en updateret version, med en lettere tilgang til at oprette sine egne interfaces og der er tilføjet play controls som play, record, bedre audio fokuseret ikoner medmere. Installation er den samme som tidligere. Opdateringen er gratis for ejere af version 1.

Her er første video som viser hvordan man nemt installerer softwaren, således at man kan komme igang med at bruge sin mobil eller tablet til at kontrollere features i Reaper, trådløst:-)

Share post