Sketches på Soundcloud – Giv din stemme tilkende

Som noget nyt er jeg begyndt at dele nogle af mine sketches, altså ideér til tracks på Soundcloud.
Og det eller de tracks der får flest likes, er dem jeg først og fremmest fokuserer på at få færdiggjort. Så du har som lytter dermed mulighed for at fremskynde processen:-) Jeg har i mange år arbejdet med at lave sketches når kreativiteten var der og ligesom fange “the moment”. Men hvis disse ideér aldrig bliver til mere eller bliver delt med andre, så er der som om at selve ideén med at fokusere på at lave sketches falder til jorden. Derfor har jeg bestemt mig for at dele så meget som muligt, sålænge jeg kan stå inde for det:*) For nogen gange er det man laver helt fantastik og stilskabende, men når man hører det med friske ører dagen efter. Tænker man, hvad var det lige for nogle stoffer jeg indtog igår udover kaffe:-) Du er også velkommen til at kontakte mig hvis du falder over noget du kunne tænke dig at arbejde videre med eller blot høre mere om. Jeg er med på noget samarbejde helt sikkert.

Format : Standalone

Del artikel

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Del på facebook

Artikler der måske også kunne være interessante