om…

       Velkommen til 24bit website.
Jeg er Dan Stanley og dette er min playground og stedet hvor jeg deler ud af mine erfaringer med audio produktion og hjemmeside design.
Jeg er absolut ikke specialist, men blot en nysgerrig gør det selv person:-)

Lydproduktion.
Jeg har arbejdet med musik siden jeg var helt lille, har prøvet violin, bass, trumpet(puha det kræver luft), guitar og faldt til sidst over synths, keyboard og trommemaskiner.
Mit daværende kollegie værelse var fyldt med Hardware som Roland SH-101, Juno 2, Tr-707, S-10 og ikke mindst deres MSQ100 stepsequencer med plads til 100000 steps. Så var der lige Korg DSS1, Poly800 og Akai S-1000, Korg fjeder reverb. Akai MG614 4 spors tapedeck mm.
Har rodet med Atari computere, kørende Dr. t´s sequencer, Emagic Logic og Cubase (blev vist annonceret som Cubix i sin tid.). Jeg har prøvet tonsvis af forskellige software/hardware løsninger f.eks ADAP sampler, Apex mm. Da Atari døde blev det til PC, Cubase igen, Reason og de sidste mange år har der så været Ableton Live og Cockos Reaper som mine DAWS. Jeg laver alt in the box og har reelt et simpelt setup, men fuck hvor kan det meget:-)

Hjemmeside design.
Jeg var med på beatet før nogen de vidste hvad email var:-) Startede et import firma som udover at importere hard -og software til musik produktion også lavede hjemmesider. Har været igennem tonsvis af webprogrammer og CMS systemer. Var engang meget glad for Joomla og brugte den til alle de sider jeg lavede. Men siden starten af 2018 har det været WordPress og damn, det er et godt system.

Musik.
Jeg er til meget forskellig musik ambient, industrial,  chill, metal, osv. osv. ja selv George Michael og hans Older album:-)
Hvis du skulle have lyst til at lave noget lyd sammen eller har brug for hjælp til mix/mastering, så er jeg åben for dette:-)