24bit gold logo
HorNet Audio Thirty One EQ

HoRNet ThirtyOne AutoEQ giver mere luft i mixet

ThirtyOne er udviklet af Italienske HoRNet Plugins og er deres forsøg på en anderledes EQ plugin.
Og som navnet antyder har det 31 frekvensbånd som dækker 20-20.000 kHz.
Simpel og vellydende med nogle brugbare ekstra features.
Fælles for de fleste plugins fra HoRNet er at de er ret simple at bruge og udviklet med et simpelt mål, som de leverer uden unyttigt at belaste ens CPU.
Dette plugin er et af de få jeg fast har på min master kanal når jeg komponerer, da det giver et balanceret output med et par få klik med musen.

Som udgangspunkt har jeg disse plugins på min masterbus når jeg komponerer ThirtyOne, Izotope Maximizer til lige at fange evt. grimme peaks, samt Waves Mixcentric og SSL Compressor. Sidstnævnte er som udgangspunkt deaktiveret indtil jeg evt. skal lave et hurtigt mix/master for evt. upload til Soundcloud eller lignende, således at jeg kan lytte on the road:-)
Som udgangspunkt exporterer jeg mit projekt uden effekter på Masteren eller renderer alle tracks til audio for endelig mixing og derefter mastering.

I mine ører giver ThirtyOne  luft i mixet og plads til alle instrumenter/tracks i mixet og samtidig lader det mig fokusere på den kreative proces. Dets Autoeq funktion er nem at sætte op og laver hurtigt en bedre fordeling af frekvenserne i tracket , uden at du behøver gøre andet end at aktivere det.
Som de fleste HoRNet plugins har det et simpelt interface som er lige til at gå til og som altid kan det fåes til fornuftig penge, samt en demo.

Bemærk! Det hverken mixer eller master for dig:-)

Format : VST2, VST3, 64Bit, Mac, Windows

Share post