Gullfoss, Intensity og Drawmer S73 – 3 Fede Plugins

Der er tonsvis af plugins derude og millioner af emuleringer af gamle hardware konsoller og tape machines. Så der er langt imellem det nyskabende og reelt brugbare. Jeg er faldet over disse 3 plugins, som jeg virkelig syntes peger i den rigtige retning. Plugins der hurtigt hjælper dig med at få lavet god lyd og med et simpelt interface, der gør det nemt at bruge.

Zynaptiq Intensity

Zynaptiq Intensity
Som altid har Zynaptiq en anderledes tilgang til lyddesign og plugindesign. En futuristic interface, men alligevel simpelt interface gør det nemt og hurtigt at finde en brugbare indstilling for dit track eller projekt.

Dramer S73
Drawmer S73

Drawmer S73 fra Softube er en emulering og videreudvikling af en ældre hardware version. Drawmer er en multibånds compressor baseret på yderst brugbare presets, som gør noget indviklet nemt.

 

SoundTheory Gullfoss
SoundTheory Gullfoss

Gullfoss er en intelligent Eq, baseret på en teknik der tager i betragtning hvordan vi mennesker opfatter lyd/musik. Med dens simple interface giver den stor mulighed for at justere lyden og da den ikke er statisk som de fleste andre eq´s, tilpasser den sig hele tiden det input den får baseret på ens indstillinger. Giver virkelig mulighed for et godt mix, hurtigt og nemt.

I vidioen kan du se og høre disse i et Ableton Live 10 Beta projekt.

 

 

Format : VST2, VST3, 64Bit, Mac, Windows

Del artikel

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Del på facebook

Artikler der måske også kunne være interessante