Flywheel Localhost WordPress installation

En smart måde at komme igang med Wordpres og som er gratis,  er at benytte en lokal server til at afprøve sine design ideér, før man lader offentligheden se dem live.
Der er nogle købe løsninger derude og så nogle gratis, som alle er ok at bruge dog er denne løsning fra Flywheel nok den allernemmeste at sætte op og bruge. På PC kræver den at Virtual machine kører og det kan nogen gange være deaktiveret i BIOS, så det skal lige aktiveres.
Hent programmet her, local 

Når du først åbner op for programmet lander du på denne side hvor du administrere de sites du arbejder med.  Ved at klikke på + tegnet nederst til venstre kan du oprette en ny WordPress installation. Som du kan se her har jeg 10 installationer hvoraf nogle er testsites. Jeg har oprettet en starter template, der indeholder det jeg som regel bruger ved start af et nyt webprojekt. Jeg gør så det at jeg ved opstart af en nyt projekt laver en clone af mit starter site og så er jeg allerede oppe at køre. Istedet for at skulle installere alle mulige plugins manuelt hvergang, damn det smart:-)

Flywheel Local
Flywheel Local

Hvis du vil vise din klient en demo eller en idé, kan du lave et midlertidligt Live Link og dele.
Jeg laver en video der viser workflowet noget bedre.

En anden gratis løsning kunne være at benytte et developer site som f.eks Pilvia
Her har du i bund og grund samme muligheder som med local, blot er det online på deres server.
De tilbyder også som Flywheel, betalte løsninger som giver flere fordele.

 

Del denne artikel

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Del på facebook

Lignende artikler der kunne være interessante