24bit gold logo
LoopCloudShop

Få styr på dine samples med Loopcloud 3.0

Jeg har igennem de sidste 15-20 år oparbejdet en kæmpe samling af samples som selvom jeg har prøvet at lave et system er svære at håndtere og derfor bruger jeg dem faktisk ikke ret meget, selvom der er tonvis af fede muligheder med mange af dem. Selvom både Ableton Live og Cockos Reaper har et media library, som giver en form for overblik, så er det ikke helt nok. Med LoopCloud får man overblik over Key, formater instrumenter, genre, tempo, sample type og meget mere. Der er en kæmpe søgefunktion som gør det nemmere at finde det du står og skal bruge.  Selve programmet er standalone og kører i baggrunden.

Loopcloud Library
Loopcloud Library

Du bruger et lille VST plugin til at connecte det med dit foretrukne DAW. Det syncer bla. tempo og kan låses til en bestemt key medmere. Du kan som sagt bruge dine egne samples, men formålet er nok at man skal købe deres samples direkte fra programmet.
Loopcloud 3.0 er netop udgivet og er virkelig opdateret med mange fede features, en optimeret engine som relativt hurtigt tygger igennem ens samples.

Loopcloud Music App from Loopmasters.com

Format : VST2, VST3, 64Bit, Mac, Windows, Standalone

Share post