Crocoblock Jetplugins

Crocoblock Jet plugins udbygger Elementor Pagebuilderen med rigtig mange brugbare features.
Elementor pagebuilderen giver i sig selv mange muligheder for at opbygge ens hjemmeside. Og en af de gode ting ved Elementor er at der rigtig mange der har lavet plugins der lige gør at den kan det du specifikt skal bruge til dit projekt. Rigtig mange er gratis og de har så også en købe/pro udgave ligesom Elementor PRO.
Jeg bruger selv Jet Plugins fra Crocoblock og mine erfaringer er at det tilbyder rigtig meget som de andre udbydere af plugins ikke gør, samt Crocoblock bliver jævnligt opdateret med nye features som er efterspurgt af brugerne.  De udbygger blandt andet meget med håndtering af dynamiske data som er den nye og meget brugbare trend inden for wordpress pagebuilders.

Nedenstående billede viser et meget lille udpluk af de widgets der indgår i deres pakke.

Jetblocks Widgets

De er meget lydhør over for input fra brugerne. Man får nok en af de største plugin packs til Elementor og der kommer mere til.
Se bla. denne video som forklarer lidt om deres plugin pack.

Hvis du benytter nedenstående link til Deres side kan du se hvad det går ud på. Hvis du vælger at købe deres plugin igennem linket får jeg en lille kommision, aner faktisk ikke hvor meget da jeg mest gør det fordi jeg syntes de har et tæskegodt produkt, som andre skal have adgang til og du betaler ikke mere end normalt ved at bruge mit affiliate link:-)

 

Del denne artikel

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Del på facebook

Lignende artikler der kunne være interessante