Arcade loop synthesizer fra Output

Mine erfaringer med Arcade fra Output. Dette er ikke en review, men ren og skær oplysning om de muligheder der er med dette produkt. Ja en form for review er det så alligevel:-)

Firmaet Output startede i sin tid ud med et lydbibliotek til Native Instruments Kontakt baseret på samples der blev afspillet baglæns og biblioteket hed så REV. De har så siden forsat deres anderledes tilgang til lydbiblioteker og deres syn på på instrumenter baseret på samples/loops.
Arcade kan prøves gratis i 100 dage og derefter koster det omkring 60Dkr. om måneden i abonnement, som muliggør at man jævnligt får tilført nye samples til ens lydbibliotek.

Med Arcade har de lavet et VST instrument som er let at gå til og ikke særligt ressource krævende. Man får adgang til mange gigabyte af deres mærkelige samples og kan afspille disse via ens controller.  Som udgangspunkt ligger alle samples/loops oppe i skyen og downloades efter behov.
Arcade har 3 primære katagorier LInes, Kits og Loops.

Lines indeholder hele sæt af samples/loops under en bestemt katagori som f.eks After Hours . Disse samples/loops er så fordelt over 2 oktaver på de hvide tangenter. Man kan editere i hver enkelt sample og endda importere ens egne samples, dvs. man kan lave sine egne Lines osv. Endvidere har hvert set en Macro side med adgang til forud definerede effekter som kan manipuleres i realtime og naturligvis kobles op via ens midikontroller vha. midi learn.
De sorte tangenter inden for 2 to oktaver bruges til at manipulere de spillede samples i realtime vha. diverse effekter. Disse effekter kan man også editere i og tilpasse ens behov.
Man kan også som noget nyt i seneste version stemme sin sample til den key man spiller i og det gør Arcade noget mere brugbar.

Format : VST3, 64Bit, Mac, Windows

Del artikel

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email
Del på facebook

Artikler der måske også kunne være interessante